【Tips】

time: |views:904

  Met de populariteit van mobiele telefoons over de hele wereld, is het nemen van foto's met mobiele telefoons om gegevens op te slaan een heel gewone levensactie geworden, en de vraag van gebruikers naar mobiele telefooncapaciteit wordt steeds groter, en nu gebruiken veel mobiele telefoons de uitgebreide Sandisk thumb drive om de opslagcapaciteit van de telefoon te vergroten.

In het proces van het gebruik van Sandisk thumb drive, kunnen we tegenkomen de situatie dat Sandisk thumb drive niet kan worden gelezen, of de verkeerde bediening veroorzaakt Sandisk thumb drive te worden geformatteerd, of vergiftigd en ga zo maar door, de datakaart is gebroken doet er niet toe, het geld doet er niet toe, maar de kostbare foto's en gegevens binnen is zeer belangrijk voor mensen Heel belangrijk.

Ik ben hier om u de problemen te leren die u kunt tegenkomen met de opslagkaart, en hoe u deze problemen kunt oplossen


Sandisk thumb drive herkent andere scenario's niet?


Sandisk thumb drive wordt niet gedetecteerd,
Sandisk thumb drive niet herkend,
sandisk thumb drive data recovery,
sandisk thumb drive video herstel,
sandisk thumb drive foto herstel,
sandisk thumb drive geformatteerd herstel,
sandisk thumb drive delete recovery,
Sandisk thumb drive niet gevonden,
sandisk thumb drive wordt niet weergegeven,
Sandisk thumb drive raakt leeg,
sandisk thumb drive vraagt om formatteren,
Sandisk thumb drive kan niet geopend worden,
Sandisk thumb drive bestand ontbreekt,

sandisk 128gb thumb drive niet herkend
sandisk 16gb thumb drive niet herkend
sandisk 1tb thumb drive niet herkend
sandisk 2tb thumb drive niet herkend
sandisk extreme pro thumb drive niet herkend
sandisk thumb drive niet herkend
sandisk thumb drive 256gb niet herkend
sandisk thumb drive 64gb niet herkend


Sandisk thumb drive verlies van gegevens problemen denken dat we allemaal niet willen wat ervaring hebben, doen een volledige maatregel is de sleutel tot de bescherming van gegevens.

Redenen waarom Sandisk thumb drive niet kan gelezen worden

    Allereerst moeten we duidelijk zijn over waar onze SD fout ging, of de Sandisk thumb drive zelf beschadigd was of dat er andere redenen zijn, want als de kaart zelf niet beschadigd is, is het eigenlijk heel goed op te lossen. Ik heb hier een paar typische voorbeelden voor u opgesomd.

Sandisk thumb drive en card slot interface is niet schoon

De contacten zijn niet schoon
 Veel gebruikers besteden meestal geen aandacht aan het onderhoud van hun elektronische producten, de bescherming van de Sandisk thumb drive is niet goed genoeg, het metalen gedeelte van de Sandisk thumb drive zal worden bedekt met stof of olie, wat resulteert in een slecht contact met de kaartsleuf, soms kan de situatie niet lezen.
 Oplossing: Controleer of het metalen gedeelte van de Sandisk thumb drive dof of gevlekt is. Als dat het geval is, gebruik dan alcohol of water om het schoon te maken en blaas het droog.

Vervorming uitdrijving kaartsleuf Kaartsleuf slecht contact

 Tegenwoordig zijn er steeds meer slanke modellen op de markt, en hun kaartsleuven zijn heel slim ontworpen. Als u een niet-originele batterij gebruikt, kan de dikte van de kaartsleuf de standaard druk overschrijden, de telefoon Sandisk thumb drive kan het fenomeen niet lezen.
 Oplossing: Probeer de originele batterij te vervangen.

Sandisk thumb drive virus

      Er zijn veel software of spelletjes op de markt voor smartphonetoepassingen die virussen bevatten. Als de Sandisk thumb drive is vergiftigd, is het waarschijnlijk dat deze niet normaal kan worden gelezen.

 Oplossing: Gebruik een kaartlezer om aan te sluiten op uw computer en gebruik antivirussoftware om het schoon te maken, als het nog steeds niet kan worden opgelost, formatteer dan de Sandisk thumb drive.

Voorzorgsmaatregelen die u moet nemen bij het gebruik van de Sandisk thumb drive

Verwijder nooit een actieve Sandisk thumb drive

    Of het nu om een camera of een kaartlezer gaat, verwijder de kaart niet terwijl ze wordt gelezen, want dit vernietigt het unieke bestandsformaat en de structuur die door de verschillende apparaten zijn gecreëerd, en voorkomt dat er opslagfouten optreden.

    Sandisk thumb drives zijn als elektronische producten gevoelig voor hoge temperaturen en nat water. Contact met geheugenkaartcontacten kan gemakkelijk leiden tot schade aan de Sandisk thumb drive en verlies van bestanden, dus bewaar deze niet in een auto (hoge temperaturen). Maak er ook geen krassen op.
Gebruik meer kaartlezers

    Kaartlezers zijn goedkoop en efficiënt, en het gebruik ervan is effectiever dan rechtstreeks overzetten vanaf uw telefoon of camera om het risico van een plotselinge stroomstoring te vermijden.
Ga zorgvuldig om met het formatteren en verwijderen van foto's

    Sommige cameramodellen zijn destructief en verwijderen foto's permanent, andere staan herstel toe, dus als u bestanden verwijdert, kunt u zich het beste voorbereiden door ze eerst naar uw computer te importeren om te voorkomen dat u de bestanden verwijdert die u wilt bewaren.


Wees voorzichtig met het bewerken van bestanden direct op de kaart

    Veel gebruikers dragen foto's over, maar behandelen ook de bestanden op de kaart, in feite is dit geen erg veilige praktijk, omdat bij het bewerken van het bestand de structuur van het document zal veranderen, het kan het hele document beïnvloeden, dus is het beter om geduldig te wachten.
Sandisk thumb drive kan bestanden terughalen zelfs als het niet kan lezen of schrijven

    Waarom kunnen SD verloren bestanden worden hersteld? Het principe is hetzelfde als bij het herstel van de harde schijf, eenvoudig gezegd, de opslagruimte van de Sandisk thumb drive kan worden vergeleken met een gebouw, de formattering is genummerd voor elke kamer, dan is de kaart opknoping bij de ingang van het gebouw registreert de details van elke kamer. Als dit bestand wordt gewist, maar de bestandsgegevens staan nog in de kamer. Het verwijderde bestand is herstelbaar totdat nieuwe gegevens worden gedeponeerd om het te overschrijven. sandisk thumb drive format recovery principe is vergelijkbaar met dit, formatteren zal de kamers hernummeren en zal niet onmiddellijk het nummer wissen.

    Methode 1:

Voor het verlies van gegevens gevallen veroorzaakt door Sandisk thumb drive logische mislukking, bijvoorbeeld, bestand per ongeluk verwijderd, ten onrechte geformatteerd, Sandisk thumb drive onleesbaar (kan niet openen prompt formatteren, enz.), kunnen gebruikers gebruik maken van een aantal data recovery software op het netwerk om Sandisk thumb drive herstel te voltooien door zelf U kunt gebruik maken van een aantal data recovery software op het internet om de Sandisk thumb drive herstel te voltooien. Nu de software is zeer eenvoudig te bedienen, kunt u online zoeken als je nodig hebt, hier heb ik ook de data recovery software gebruikt door mezelf.

    Methode 2:

Sluit de Sandisk thumb drive aan op de computer met een kaartlezer om de noodzaak om te formatteren te vragen, natuurlijk, kunnen we niet formatteren kiezen we ervoor om het formaat te annuleren.
Wijs computer "Start Menu" aan - "Run" - en voer dan chkdsk G:/F in waarbij G de locatie is van uw mobiele schijfstation, volgens het specifieke mobiele schijfstation dat gewijzigd moet worden. Klik op bevestigen om de reparatie te starten. Kopieer daarna uw gegevens naar uw computer voor een back-up en formatteer vervolgens uw opslagkaart en u bent klaar.

Volledige samenvatting.


    Met deze kennis zult u in staat zijn om te gaan met de situatie vanaf het begin van liefde en zorg voor het gebruik voorzorgsmaatregelen tot de situatie waarin je nodig hebt om Sandisk thumb drive data recovery uit te voeren als een laatste redmiddel. Ik denk dat u ook in staat zult zijn om uw waardevolle gegevens te bewaken.

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Sandisk thumb drive niet herkend, hoe bestanden te herstellen snel en volledig gratis tutorial!
Step 2 : Deep Scan lost files
Sandisk thumb drive niet herkend, hoe bestanden te herstellen snel en volledig gratis tutorial!
Step 3 : Recover lost files
Sandisk thumb drive niet herkend, hoe bestanden te herstellen snel en volledig gratis tutorial!

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

tags

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery