【Tips】

time: |views:631

Overzicht:

Voor de meeste digitale camera gebruikers, Sandisk cfexpress kaart bestand foto video blanco is een vervelend probleem. Wat moet u doen als uw Sandisk cfexpress kaart leeg is? Net in dit artikel, 8 oplossingen zal zijn voor Sandisk cfexpress kaart leeg als “Sandisk cfexpress kaart leeg of bestandssysteem niet ondersteund” dit probleem, probeer dan op te lossen dit probleem een voor een.


In de afgelopen jaren is de Sandisk cfexpress kaart erg populair geworden op verschillende gebieden, mensen gebruiken het om werkbladen over te zetten, foto's op te slaan in de camera, de interne opslag van de camera uit te breiden, opstartmedia te maken, enz. Echter, in het proces van het gebruik van Sandisk cfexpress kaart, kunnen we tegenkomen verschillende Sandisk cfexpress kaart problemen, zoals dode Sandisk cfexpress kaart, ontbrekende video foto's opgeslagen in Sandisk cfexpress kaart, Sandisk cfexpress kaart kan niet worden geinstalleerd…… de kaart die we vandaag gaan introduceren is: “Waarom Sandisk cfexpress kaart leeg is of bestandssysteem niet wordt ondersteund. ”


Van wat we op het web hebben gevonden, is dit probleem erg vervelend en niets kan voorkomen dat het steeds weer gebeurt. Daarom zullen wij de belangrijkste oorzaken en uw oplossingen als referentie doornemen.


Over het algemeen kunnen geheugenkaarten van camera's leeg raken of niet-ondersteunde bestandssystemen hebben om een aantal redenen: virusinfectie, grove extractie, logische corruptie, RAW-bestandssystemen, enz. Wanneer u dit probleem tegenkomt, kunt u de volgende punten in overweging nemen voor ontbrekende bestanden:

sandisk cfexpress kaart niet gedetecteerd,
sandisk cfexpress kaart niet herkend,
sandisk cfexpress kaart geformatteerd herstel,
sandisk cfexpress kaart verwijderen herstel,
sandisk cfexpress kaart niet gevonden,
sandisk cfexpress kaart niet weergegeven,
sandisk cfexpress kaart raakt leeg,
sandisk cfexpress kaart vraagt om formatteren,
sandisk cfexpress kaart gaat niet open,
sandisk cfexpress card file is missing,

 

Heb je de sandisk cfexpress kaart de vorige keer verwijderd zonder de camera uit te zetten?
Gebruikt u deze camera Sandisk cfexpress kaart op een onbeveiligde computer?
Heeft u deze camera Sandisk cfexpress kaart op andere besturingssystemen gebruikt, bijvoorbeeld van Canon camera's tot Samsung camera's?
Heeft u deze Sandisk cfexpress kaart uit uw computer of laptop verwijderd zonder gebruik te maken van het “Safely Remove Hardware” hulpprogramma?

 


Om dergelijke geheugenkaart fouten te voorkomen tijdens toekomstig gebruik, gebruik het dan op de juiste manier op uw camera, computer of ander apparaat en zorg ervoor dat u de camera Sandisk cfexpress kaart veilig te verwijderen.Natuurlijk, in het geval van onverwachte verlies van gegevens problemen, belangrijke Sandisk cfexpress kaart gegevens back-up moet altijd op een veilige locatie De


8 oplossingen zijn als volgt:


In dit deel geven wij 7 oplossingen voor dit lastige probleem. Voordat u gaat redden, moet u ervoor zorgen dat de Sandisk cfexpress kaart zelf in goede staat is en door uw computer kan worden gedetecteerd. Sommige gebruikers denken dat de kaart helemaal niet door de camera kan worden gedetecteerd. Wel, dit is helemaal verkeerd, want als dit het geval was, zou de camera deze fout helemaal niet geven. Alleen dan is het mogelijk om deze micro Sandisk cfexpress kaart te repareren.


Oplossing 1: Probeer de camera opnieuw op te starten

Wanneer het OS u vraagt om een lege Sandisk cfexpress kaart te formatteren, formatteer deze dan niet onmiddellijk, maar probeer andere oplossingen. Ten eerste, een reboot moet altijd de eerste poging zijn.

 

Oplossing 2: Steek de Sandisk cfexpress-kaart er herhaaldelijk in en haal hem er weer uit

Er is een kans dat door het meerdere malen proberen te plaatsen en verwijderen van de lege Sandisk cfexpress kaart, uw camera uiteindelijk de Sandisk cfexpress kaart kan lezen door deze pogingen.

 

 

Oplossing 3: voer Chkdsk uit om de fout te herstellen

Gelieve deze stappen te volgen:

Stap 1: sluit een lege Sandisk cfexpress-kaart via een kaartlezer aan op de pc en controleer of het apparaat deze kaart detecteert.
Stap 2: Voer CMD uit als administrator en typ chkdsk n:/ fn is het schijfnummer van de lege Sandisk cfexpress kaart om de fout te herstellen.

Stap 3: plaats de Sandisk cfexpress-kaart terug in de telefoon en controleer of de kaart goed werkt.

 

 

Oplossing 4: controleer op verborgen bestanden op Sandisk cfexpress-kaart

Controleer een lege Sandisk cfexpress kaart op uw computer om te zien of deze verborgen bestanden bevat. Soms komt Sandisk cfexpress kaart met sommige “professionele bestanden” die moeten worden verwijderd.

 

 

Oplossing 5: Sandisk cfexpress-kaart formatteren

Als alle oplossingen in het vorige hoofdstuk falen, moet u het helaas opmaken zoals vereist. Ook bij de overstap van de ene fabrikant naar de andere is het vaak nodig om de Sandisk cfexpress kaart opnieuw te formatteren.Onnodig te zeggen dat u weet wat u krijgt na het formatteren —— een echt lege Sandisk cfexpress kaart, en zonder professionele Sandisk cfexpress kaart data recovery software te helpen, zult u niet in staat zijn om alle gegevens op de kaart te vinden.

Dus, om gemakkelijk foto's, video's, berichten, bestanden, enz. te kunnen nemen, is het beter niet te haasten om deze Sandisk cfexpress kaart met niet-ondersteunde bestandssysteemfouten te formatteren.

Als de bestanden op de Sandisk cfexpress kaart worden weergegeven op de computer, dan kunt u deze bestanden eerst kopiëren naar een veilige locatie en vervolgens een Sandisk cfexpress kaart formattering uitvoeren. Echter, als het bestandssysteem van de Sandisk cfexpress kaart niet wordt ondersteund, dan moeten de gegevens van de Sandisk cfexpress kaart eerst worden hersteld voordat het formatteren wordt uitgevoerd. Tegenwoordig zijn data recovery tools zeer nuttig en kunnen worden uitgevoerd op alle Windows persoonlijke besturingssystemen. Om gegevens van Sandisk cfexpress kaart te herstellen, lees dit artikel over mobiele opslag apparaat herstel met behulp van tutorial.

 

Oplossing 6: Vervang de Sandisk cfexpress-kaart door een andere Sandisk cfexpress-kaart


Soms, wanneer u de kaart formatteert, zal het tonen “Sandisk cfexpress kaart wordt niet ondersteund om te proberen een nieuwe kaart”. In dit geval is het de moeite waard om te proberen de Sandisk cfexpress kaart te vervangen. U kunt dit proces proberen met een van de kleine geheugenkaarten en zien of de camera ze kan detecteren of lezen. Zo niet, probeer de andere kaart en als het resultaat hetzelfde blijft, is waarschijnlijk de firmware defect.


Waarom?
Aangezien de camera kan detecteren dat er een kaart op geïnstalleerd is, maar deze niet kan lezen, is het geen hardwareprobleem, maar firmware. Controleer of er een update beschikbaar is, en zo ja, update die dan.

 

Oplossing 7: Neem contact op met de fabrikant

 

Als het formatteren of vervangen van de Sandisk cfexpress kaart helemaal niet helpt, bel dan de fabrikant van de camera voor assistentie.
Misschien moet de digitale camera het probleem oplossen door zijn besturingssysteem te updaten om verschillende micro SD types te ondersteunen, of misschien is het enige wat ze willen gebruikers dwingen om hun eigen merk micro Sandisk cfexpress kaarten te kopen.
 
Toepassing op de volgende sandisk cfexpress cf-kaarttypes voor audio en video herstel van fotobestanden

sandisk cfexpress
sandisk 128gb extreme pro cfexpress kaart type b
sandisk 512gb extreme pro cfexpress kaart type b
sandisk cfexpress kaartlezer
sandisk extreme pro cfexpress
sandisk 256gb extreme pro cfexpress kaart type b
sandisk 64gb extreme pro cfexpress kaart type b
sandisk cfexpress kaart
cfexpress sandisk
sandisk 512gb cfexpress
sandisk cfexpress 128gb
sandisk cfexpress 256gb
sandisk cfexpress 512gb
sandisk cfexpress 64gb
sandisk cfexpress extreme pro
sandisk cfexpress extreme pro 128gb
sandisk cfexpress nikon z6
sandisk cfexpress lezer
sandisk cfexpress type b
sandisk extreme pro cfexpress 128gb
sandisk extreme pro cfexpress 512gb
sandisk extreme pro cfexpress kaart
sandisk extreme pro cfexpress type b

 

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Sandisk cfexpress kaart wordt lege kaart, gratis methode voor video foto data recovery
Step 2 : Deep Scan lost files
Sandisk cfexpress kaart wordt lege kaart, gratis methode voor video foto data recovery
Step 3 : Recover lost files
Sandisk cfexpress kaart wordt lege kaart, gratis methode voor video foto data recovery

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery